Wiezijn wij

Hallo, mijn naam is Sandra. Leuk dat je dit komt lezen. Ik ben een praktijkgerichte persoon en heb veel ervaring opgedaan in verschillende horecazaken. Om mijn ervaring te verbreden, ben ik na een aantal jaar overgestapt naar de partycatering, waar ik menig groot event tot in de puntjes heb verzorgd.

Hoe leuk dit werk ook was, mijn aller- allergrootste passie bleek toch het koken zelf te zijn en daarom heb ik in april 2011, samen met mijn partner Stephan, S&S Catering opgericht. We zijn als thuiscateraar begonnen met het cateren van feesten en partijen, het bereiden van lunches op locatie en het uitserveren van diners aan 20 personen in ons huiskamerrestaurant.

Van het een kwam het ander en voor ik het wist, stond ik de sterren van de hemel te koken op de set van allerlei tv-programma’s en filmproducties. Toen wist ik al meteen: dit is wat ik wil! Tijdens een draaidag is iedereen op de set, voor en achter de schermen, lekker hard aan het werk en juist die sfeer past helemaal bij wie ik ben. En flexibiliteit op een set is troef, ook dat past bij mij.


Mijnvisie

Inmiddels heb ik een duidelijke visie over voeding, snelle en trage koolhydraten, verantwoorde en lekkere tussendoortjes en eerlijke ingrediënten. En ook over hoe je de crew gedurende de dag zo lang mogelijk fit houdt, zolang je maar de juiste voeding aanbiedt. Ik werk met verantwoordelijke en duurzame producten en heb een eigen moestuin waarin kruiden, tomaatjes en rauwkost gekweekt worden. Alles komt uit eigen keuken en ik ben zeer creatief in het steeds weer bedenken van lekkere gerechten en nieuwe recepten. Bovendien hou ik rekening met dieetwensen en ben ik bekend met de gluten- en lactosevrije, vegetarische en veganistische keuken.

Kortom: Of uw wensen nu eenvoudig, specifiek of heel speciaal zijn: Sandra draait haar hand nergens voor om. En als uw mensen eenmaal geproefd hebben van haar eigen gemaakte shakes, wortelcake of pittenbrood, willen ze nooit meer een ongezond tussendoortje. Uw draaidagen op de set gaan gewoon door, altijd, maar wel met een fitte crew.

Nieuwsgierig naar wat ik voor u/jou kan betekenen? Bel of stuur een appje naar 0628597727 of stuur een mailtje naar info@senscatering.nl.
Ik hoop tot ziens!